sep 082017
 

Bent u 60 jaar of ouder en wilt u graag een huis kopen? Kijk dan eens of de Florius Verzilver Hypotheek iets voor u is. De Florius Verzilver Hypotheek is een zogenaamde ‘omgedraaide hypotheek’. Dit betekent dat u een hypotheeklening aangaat, maar dat u tijdens de looptijd van de lening niets terugbetaalt.

Hoe werkt het?

De rente die u moet betalen, wordt elke maand bijgeschreven bij uw lening, waardoor de schuld tijdens de looptijd oploopt. De totale schuld betaalt u pas terug als u de woning heeft verkocht.

​Voordelen van de Florius Verzilver Hypotheek

De Florius Verzilver Hypotheek biedt u een aantal zekerheden:

  • U krijgt de garantie dat er, onder bepaalde voorwaarden, na de verkoop van de woning geen restschuld ontstaat.
  • U blijft eigenaar van de woning (in tegenstelling tot sommige andere hypotheekvormen) waardoor u de overwaarde kunt verzilveren.
  • U kunt in uw woning blijven wonen zolang u wilt. De Florius Verzilver Hypotheek is niet aan een maximale looptijd gebonden.
  • U betaalt tijdens de hele looptijd een vast rentepercentage om verrassingen te voorkomen. U weet dus precies waar u aan toe bent. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
  • U betaalt tijdens de looptijd niets terug. Dat doet u pas als u de woning permanent verlaat of als u overlijdt.

Waaraan moet u voldoen?

Om in aanmerking te komen voor de Florius Verzilver Hypotheek moet u voldoen aan een aantal criteria. De belangrijkste zijn:

  • De jongste aanvrager moet ouder zijn dan 60 jaar.
  • U moet eigenaar en bewoner van de woning zijn. Nog bestaande hypotheekschulden moeten eerst worden terugbetaald. Dat kan gebeuren uit de Florius Verzilver Hypotheek. Maar ook uit andere middelen.

Klinkt dit interessant en wilt u hierover meer weten? Koetsier Financieel Advies vertelt u hierover graag meer. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken, bel of e-mail dan naar: 0570-592 599 / lourens@koetsierfinancieeladvies.nl