Schadeverzekeringen en Inkomensverzekeringen

 

Zakelijke en particuliere verzekeringen

Bij KFA kunt u terecht voor al  uw zakelijke en particuliere schadeverzekeringen. Ook is KFA uw adviseur voor advisering met betrekking tot uw inkomensverzekeringen.
Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Als u een zakelijke verzekering wilt afsluiten, kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van de juiste Inventaris Goederen-,Opstal-,Bedrijfsschade-, Wagenpark-, Bedrijfsauto-, WEGAM-, Reconstructieverzekering enz.
Dit geldt zowel voor pakketpolissen voor de ZZP-er als voor de meer specialistische verzekeringen voor het MKB.

Als particuliere klant kunt u bij ons scherpe pakketpolissen verwachten, die zeer concurrerend zijn, ondersteund door een grote backoffice met prima service van de coöperatie DAK. Op basis van uw wensen, werken wij voor u uit welke verzekeraar de beste prijs/kwaliteit biedt.

WIA-verzekeringen

Deze groep collectieve inkomensverzekeringen biedt verschillende mogelijkheden voor het afdekken van arbeidsongeschiktheidsrisico voor uw werknemers. De premie voor dergelijke verzekeringen wordt vaak geheel of gedeeltelijk doorbelast aan de werknemers. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Ondernemersverzekeringen

Als specialist op het gebied van inkomens- en pensioensverzekeringen adviseren wij u in het afdekken van de risico’s die u als ondernemer loopt. Dit kunnen zowel risico’s zijn door verzuim en/of arbeidsongeschiktheid van uw werknemers als de persoonlijke risico’s die u loopt als ondernemer op het gebied van aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Second opinion

Wij staan u graag bij met advies over uw bestaande verzekeringen.

Contractpartners

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij  onder andere samen met onderstaande contractpartners. Dit is geen gelimiteerde opsomming. Wij werken met nog meer contractpartijen die we meenemen in ons advies.
asr-verzekeringenlogo-nnlogo_goudsedak-logo-2013-rgb-def