Financiële planning

 

Bij Koetsier Financieel Advies in Diepenveen, gemeente Deventer, kunt u ook terecht voor advies over uw financiële planning.

Optimaal overzicht van uw financiële planning

Financiële planning is de beste methode om structureel overzicht te krijgen en te behouden in uw financiële huishouding.
Naast advisering rond belangrijke gebeurtenissen in uw leven, de zogenaamde “life events” verkrijgt u inzicht in de haalbaarheid van uw financiële doelen en zicht op uw  financiële risico’s gedurende de verschillende levensfasen.

Analyse en rapportage

Samen met u analyseren we uw persoonlijke financiële situatie. De resultaten hiervan leggen we vast in een goed leesbaar rapport.

Breng ook uw assurantieportefeuille onder bij KFA

Veel klanten kiezen ervoor om, naast de persoonlijke financiële planning, ook hun assurantieportefeuille onder te brengen bij KFA. Een groot deel van de mutaties worden dan automatisch aangeleverd, en het voorkomt dubbele kosten.
Meer informatie over assurantiën leest u op de pagina Verzekeringen op deze site.

Contractpartners

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij  onder andere samen met onderstaande contractpartners. Dit is geen gelimiteerde opsomming. Wij werken met nog meer contractpartijen die we meenemen in ons advies.

 

nnekvermogensopbouw     DELA_Coop_voor elkaar_bl